Brittsommar vid Laxforsen

Förbannade GAIS. Jag tillbringade eftermiddagen på Gamla Ullevi idag och fick se mitt kära GAIS släppa in en boll i 82 minuten. F-n också. GAIS-AIK 0-1… Jag blev så irriterad att jag åkte hem och hämtade stativet, kameran hade jag ju redan med mig, släpade ut hunn och en kompis i skogen utanför Anneberg för ett par timmars fotografering i vad som visade sig vara ett fint stycke natur. Skönt att komma ifrån stress och negativa tongångar. Lite mer höstfärger på träden så kan nog både ett par mornar och kvällar på detta ställa löna sig. Nåväl, dyngar upp en bunt bilder frö att dela med mig av stället. I morgon måndag och en ny arbetsvecka. Ha de – Claes


3 Comments

 1. Sjöberg

  Hej
  Lugna kompositioner som harmonierar väl med motivval och väderlek/årstid. Fast frågar du en meteorolog så ska det vara oktober om man ska få kalla något för ”brittsommar”!
  Sjöberg

 2. Det är inte så dumt med skogar och sjöar ändå… Man kan ha dom till mycket… Substitut för Valium tex

 3. Camilla

  Inget går upp mot en fotorunda om man behöver skaka av sig stress mm en stund. Det fungerar alltid. Njutbara bilder du delar med dig av. Fina linjer i speglingarna. Ha en bra vecka du med.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.