Den andra dagen

Tiden glider iväg och hösten är på väg över i vinter. När man kommer hem från jobbet har solen redan gått ner och det blir inte mycket tid över till att ta bilder. På den positiva sidan finns det faktum att man kan gå tillbaka och redigera bilder man inte hunnit kika med att kika på. Lördagen gav en sådan stund och då passade jag på att gå igenom söndagens fotograferande från Innerdalen. Ett par av dessa bilder har redan varit uppe på bloggen, då som snabbredigerade alster, efter en mer noggrann genomgång av söndagens bildskörd fann jag ett par fina till och valde att ge några av de andra en putsning, denna gången på en kalibrerad bildskärm. Tyck gärna nåt om ni vill – Claes


5 Comments

 1. Brita

  Bilder s0m får mig att längta till nästa år. Ser nya vinklingar och motiv i varje bild. Ha det gott! /Brita

 2. Skön blandning där jag håller den första bilden som den främsta även om man sett otaliga tolkningar av detta motiv. Bild nummer 2, ”Morgonpassage” är inte dum den heller, snygg i svartvitt, men spegelbilden känns lite kapad. Min gissning är att det inte gick göra något åt den saken då du brukar vara extremt noggrann.
  /M

  • Claes

   Svårt att inte kapa den utan typ 8mm brännvidd. Man får backa in i skogen eller ta många expneringar med nornaloptik och slå ihop dem. Tack för era synpunkter gubbs. /C

 3. Härliga bilder Claes!

  En plats jag får önskan att besöka!
  Jag gillar verkligen Bonzai och den får mig att vilja komma närmre trädet och jag börjar genast tänka andra kompositioner utan att för den delen ta något från din komposition vilken jag tycker fungerar bra med den spetsiga toppen i bakgrunden. Trädet i sig verkar vara ett underbart vackert litet träd!

  Mvh.
  Fredrik

 4. Längtar tillbaks! Morgonpassage är riktigt trevlig. Hönsbärsröra ser på min skärm ut att må bra av lite mer kontrast. F ö god Hillénklass.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.