Den fjärde dagen

Visst kan det bli lite tjatigt med alla dessa blogginlägg. Jag har dock fortsatt tänkt lägga ut lite bilder från fotosafarin i Innerdalen. Nu är jag framme vid den fjärde dagen från min resa. Dessa bilder är från deltagarnas andra dag då jag ledde en grupp upp till Nystulemmen där utsikten är magnifik. Vi tog oss via nedre hällarna i Renndølan via Djävulsklyftan upp till en höjd på ca 750 meter över havet. Mest imponerad var jag av Bengt och Christer, dessa oldboys som stretade upp och ner för ett av de brantaste av kanjoner. Väl uppe fick vi alla betalt i fantastiska vyer, tyvärr var himlen lite för blå så ljuset var väl inte det mest behagliga för foto, men men, några bilder blev det. Ha en skön dag – Claes


6 Comments

 1. Jag kan tänka mig att det går åt mycket film (=minnekort) under sådana förhållanden. Kanske borde hänga med nästa år som nybliven Biofoto-medlem?!

  • Claes Hillén

   Klart du ska hänga med Ivar! En vecka i Innerdalen med helpension gör dig till 26 år igen. Minneskort är billigt numera, som tur är… / Claes

 2. Läckra vyer och inte minst imponerande S&V foto. ha de gott Thorsten

 3. Bengt Christensen

  Fantastiska bildet, Claes!

 4. 5 och 8 lysande! Resten hygglig Hillénstandard.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.