Laget i mitt hjärta

Göteborgs Atlet- & Idrottssällskap, GAIS, är laget i mitt hjärta och har så varit sedan den dagen jag föddes. Sedan två säsonger tillbaka har jag tagit på mig att plåta min kära klubb i Allsvenskan vilket varit otroligt roligt och utvecklande. Det kanske nämnas att jag endast gör det i mån om tid och möjlighet. Trots att jag nu för tiden är mycket upptagen har jag lovat klubben att köra ett år till. Detta gör jag helt på ideell basis vilket är mitt bidrag till föreningens överlevnad. Fan vad stolt man är för detta. Säsongen 2010 har jag summerat i ett bildspel som du finner om du klickar på länken nedan. Come on you GAIS – Claes

BILDSPEL


4 Comments

 1. Chris Enberg

  GAISare föds man bara till sägs det. Och jag föddes till något annat, men skit i det nu. Det jag ville ha sagt att bilden är f a n t a s t i s k !!! Stämning, ljus och skärpa. I Love It!!!

 2. Ebbe Olsson

  Det finns faktiskt några GAIS:are på Volvo Aero.Visade ditt bildspel,han blev lite lyrisk.Ha en bra dag Claes.//Ebbe

  • Claes Hillén

   Världen är full av GAIS-are!

   Tack för dina glada tillrop Ebbe, ha en bra dag / Claes

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.