Lands of Lava

Hej vänner och spontanläsare av min blogg. Jag tänkte summera mina vandringar i ”Lavans eget landskap” på ön Lanzarote. Lanzarote ligger nordost i ögruppen Kanarieöarna (Islas Canarias) och är belägen i Atlanten, utanför Afrikas nordvästra kust. Förra veckan var jag på ön med min familj och hade tänkt lägga ett par dagar med kameran i olika vulkaniska landskap. Nu blev jag sjuk så jag hann knappt 1,5 dagars promenerande. Det lilla jag hann fotografera har jag dock tänkt dela med mig av i detta lilla galleri, vem vet det kanske inspirerar någon annan att lämna badstranden då ön besöks.

Bilderna är tagna i området ni ser på kartan och i Timanfayas nationalpark. ( Klicka HÄR för att komma till Google maps)


2 Comments

  1. Stakars Dig… Att få förkylning i värmen och sådan miljö… Lider med dig 😉
    Fantastiska bilder! Man blir sugen på resan.

  2. Sköna bilder tycker jag. Spännande miljö, helt annorlunda än den man är van vid här hemma. Ser lite ut som en annan planet… eller möjligen vår egen måne. /M

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.