Lär dig Lightroom på svenska

På bloggen kommer jag med jämna mellanrum att lägga ut tips till var man kan söka information för att bli en bättre fotograf och redigerare.

Idag är mitt tips att du besöker videoguiderna på Creative advetures hemsida. Här får du helt gratis ta del av Patrik Larssons pedagogiska videoguider om Abobe Lightroom. Jag föreslår att du dessutom blir medlem på sidan, vilket är kostnadsfritt, då får du även deras nyhetsbrev. Börja med introduktionsfilmen och gå framåt i kronologisk ordning så blir det enklare.

Mvh – Claes


2 Comments

 1. Clabbe_X

  Hallå Tess!
  Kul att se att du lever och att det går bra för er. Jo, jag hörde allt av Tommy att han är på väg upp till ”lapphelvetet”! ha det gott så hörs vi… / Claes

 2. Hej Cleas.

  Såg att du följer min Blogg , vad glad jag blir varje gång jag ser ett bekant namn som följare, nu då jag inte längre är med på Fotosidan.

  Och Tommy ska installera LR på min dator så fort vi får tid med det och jag ska absolut lyda ditt råd och kika på Creativ´s site.

  Sedan ska vi ansluta oss till Biofoto igen, har bara varit så mycket annat som tagit fokus under sommaren, husförsäljning och köp =)
  Så inom ett par veckor så är Tommy Norrlänning=)

  Ha det gott och jag återkommer till din fina blogg !

  Mvh Tess

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.