Lust att leka

I veckan som gick fick jag en efterlängtad bok på posten. Det var en fotobok med underbara texter av Anna Ulmestrand. Boken har titeln Leklust, vilket gav mig en del inspiration under dagen. Jag tog dottern Mia, 10år, med mig på upptäcktsfärd i det lilla landskapet hon tog sin kamera och jag tog min, så gav vi oss iväg med var sitt stativ i den lilla världen. Jag har aldrig ägt ett makroobjektiv så det blev att sätta på mellanringar och ge sig ut i skog och mark för att finna motiv. Mia har lite svårt med tekniken och stativet går trögt men tålamodet är stort när det gäller att ställa in en fin komposition. När hon kommer hem rusar hon dock inte till datorn med sina bilder utan leker hellre med kompisar ett tag. Själv tog jag ett par bilder jag är hyggligt nöjd med. Ha en fin lördagskväll / Claes


2 Comments

  1. Camilla Noresson

    Ja, det kan man kalla kvalitetstid. Låter som en härlig stund.
    Det blev ju en rad trevliga bilder. Och en flygande humla. De är svåra. Det far mest runt som klumpiga tunnor ha ha. Står aldrig still i luften såsom bina gör. Kul se lite annat från dig. Ha en skön söndag.

  2. Helt underbart, bara dina ord om att gå ut och fota med dottern och vara tillsammans ger mig gåshud, det är precis så här det skall vara, du prickar mitt hjärta mitt i,,Sen skiter jag nästan i allt annat, när man får dessa stunder, det ger inspiration om något,,Väldigt härliga bilder dessutom, ha det gött,,

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.