Min vän kråkan

Idag blev det tre långpromenader med nytrimmade hundvalpen Flingan. Alla tre gångerna passerade vi Sörhallsberget och under lunchpromenaden smög jag med mig kameran. Hunn kutar lite lös och skrämmer både Björk- och Koltrast till flykt. Min vän Kråkan är däremot inte lika lättskrämd. Han traskar lugnt fram och tillbaka och endast när Flingan gör ett attackerande rush så lyfter han och flaxar till några meter. En kort stund senare kommer han spatserande tillbaka och nästan retar gallfeber på hunn. Jag tycker dessa små lunchwalks är höjdpunkter i veckan.


2 Comments

 1. Claes Hillén

  Ha ha, du är skön Halina! Kul att man kan göra någon glad med en bild eller två. Denna veckan har varit hektisk, nu laddar jag för en utställning som börjar den 22:e November. Här ska printas… / Claes

 2. Underbara bilder!
  Mycket vackra vänner du har :))
  Kråkan är stilig och Flingan sååå bedårande!
  Njuter av ditt inlägg.
  Mvh Halina

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.