Naturfotografen

Sitter hemma på fredagskvällen med ett stort glas rött. Dagen har varit fullspäckad med jobb, en rolig dag på jobbet där jag dessutom hann med lunch på Sjöbaren med äldsta dottern. Minsta flickan är på pyjamasparty och sambon lagar mat. Mmmm, man får tillåta sig att njuta lite ibland. Det gör jag genom att gräva i Innerdalsarkivet. Denna bild tog 20 minuter att ta, orsaken var att det stod ett gäng fotografer och tjötade på andra sidan sjön som jag inte ville ha med i bild. På denna sidan sjön var vi två man, jag och Micke Svensson/N. Micke hojtade till mig och frågade om han stod ivägen, jag hojtade tillbaka att det inte var någon fara då hela myren var full med folk. Mitt motiv var färdigkomponerat och Micke stod vid sjökanten och plåtade då jag passade på att ta ett par bilder för att känna på ljuset. En lite stund senare gick människorna borta på myren iväg och då var det dag för hojt igen. Nu kan du ducka bakom stenen Micke!

I galleriet nedan kan du jämföra bilderna, en med och en utan Micke. Den uppmärksamme kan också se Pär Lundqvist och människorna borta på myren. Pär är han som röker pipa 🙂


1 Comment

  1. Riktigt snyggt Claes! Gillar hela kompositionen med trädet, sjön och det vita i bakgrunden samtidigt som det verkar som en strimma ljus ligger över kammen på berget. Visst, Appalacherna är en sak, tyvärr inte så förberett besök men vi har bra fina nejder i norden att besöka också.

    Hälsningar Anders

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.