Röd-Grön röra

Under mina dagliga promenader med hunden har jag upptäckt att det ofta lönar sig att ta med kameran. Sörhallsberget är den plats jag ofta går till. Berget är beläget vid kanten av gamla Eriksbergs varv som numera står värd för ett tusentals bostäder på Norra Älvstranden i Göteborg. På Sörhallsberget huserar en del fågel, mest kråkfåglar och småfågel, men de senaste veckorna har jag börjat ana någon typ av Hackspett. Härom dagen så jag den för första gången, nu har jag även den på bild, Gröngölingen. Min avsikt är väl att ta med lite mer ljusstarka gluggar nästa gång och kanske ett stativ, men så länge får ni hålla till godo med denna lite skakiga upplevelse. Ha en fin dag – Claes


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.