Rost är också en färg

Under gårdagens fotoutflykt till Ivanssons bilskrot i Värmland blev det en hel del bilder, efter genomgång av dem bloggade jag om svartvita felparkeringar. Nu har turen, eller oturen om man så vill, kommit till färgbilderna. Jag har i de flesta av dessa bilder dragit ned färgmättnaden en del i ett försök att förstärka känslan av ålder. För övrigt kan nämnas att jag idag sålde av min 14mm optik från Samyang. Ha en fortsatt skön sommar. /C


4 Comments

 1. Många bra bilder! Fint ljus.
  Bilderna i utställarboken för PlanketGBG 2013 fick mig att bli nyfiken på dina bilder och jag kommer genast att lägga in denna sida bland mina favoriter!

  • Claes

   Tack så mycket för din positiva feedback Jeanette!
   Det värmer i en fotografs hjärta.

   / Claes

 2. Goa oxideringar!

 3. Camilla Noresson

  Ännu ett trevligt inlägg jag och Måns kikar på tillsammans.
  Blev fint med dämpningen av färgen.
  Favoriterna blev den första SAAB och En annan hög.
  Sen gillade jag Vindrutetorkare på fel sida. Den blev humoristisk med den rubriken till.
  Ha det

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.