The people of Europe drar till Stockholm

Går det att ha en fotoutställning i Coronatider? Ja, det tror åtminstone jag, fotograf Claes Hillén från Göteborg. Jag gör ett försök för alla kulturtörstande som är trötta på att allt är nedstängt. Jag håller min gatufotoutställning i Stockholm som det var planerat men kommer dock att ta mycket seriöst på folkhälsomyndighetens rekommendationer och släppa in lagom små grupper med folk i galleriet. På utsidan kommer det finnas fika och förfriskningar med möjlighet att sitta ner och vänta. Vill du komma men vara helt ensam i galleriet så kan jag lösa det före eller efter ordinarie stängningstid som är kl 11-18.
Jag kommer att visa ett 50 tal gatufotobilder från ögonblick runt om i Europa där jag fångat bilder på människor, fotograferade helt spontant i olika stadsmiljöer. Nedan följer ett par av de bilder som kommer vara med på utställningen.
Utställningen är på Galleri Engleson, Storkyrkobrinken 10 i Gamla stan, Stockholm, med start på lördag den 27 juni och håller på tom torsdagen den 2 juli. Öppet är det mellan 11 och 18 dessa dagar.
Välkomna – Claes Hillén


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.