The people of Europe

Går det att ha en fotoutställning i Coronatider? Ja, det tror åtminstone jag. Jag gör ett försök för alla er kulturtörstande som är less på att allt är nedstängt. Jag håller min gatufotoutställning som det var planerat men kommer dock att ta mycket seriöst på folkhälsomyndighetens rekommendationer och släppa in lagom små grupper med folk i galleriet. På utsidan kommer det finnas fika med tilltugg och möjlighet att sitta ner och vänta. Hör gärna av er när ni vill komma så går det lättare att planera och om du gärna vill komma men vara helt ensam så kan jag lösa det före eller efter stängningstid.
Jag kommer visa ett 70 tal gatufotobilder från ögonblick runt om i Europa där jag fångat bilder på människor jag fotograferat helt spontant i olika stadsmiljöer. Nedan följer ett par av de bilder som kommer vara med på utställningen.
Jag börjar utställningen på Galleri Engleson, Erik Dahlbergsgatan 28 i Göteborg med start på lördag den 6 juni och håller på tom den 11 juni. Öppet är det mellan 11 och 16 dessa dagar.

Ett par veckor senare, närmare bestämt den 26 juni, flyttar jag utställningen till Stockholm och kommer hålla till på Galleri Engleson i gamla stan.

Nitar och kläder, Paris 2019
Thoose were the times, Stockholm 2018
Mönsterfånge, Helsingör 2018
Love on repeat, Göteborg 2018
Pixlad, Göteborg 2020
The model, London 2019
Brothers in art, Dublin 2019
Smoke gets in your eyes, London 2014
Yellow brick wall, London 2013

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.