Tillbaka där allting startade

Det var texten på en megastor banderoll som GAIS-klacken rullade ut på nya Sektion 23 under dagens superettamatch på Gamla Ullevi. Visst infann sig känslan att vi var tillbaka där allting en gång startade för mig, i någon av de lägre divisionerna. Efter dagens match var jag glad som en Lärka. Detta av många olika orsaker. Vi vann matchen mot anrika Degerfors IF med 3-1. Flera spelare presterade på topp och spelet var bitvis riktigt underhållande. Vår nya tränare, Thomas Askebrand, såg stabil och lugn ut. Inte bara jag var glad, efter matchen sprudlade mängder med människor med tidigare stukat självförtroende, Dime, Gjulem, Lundén, ja till och med Clausson drog slutligen på smilbanden. En annan person jag hyser stor respekt för är vår allas Håkan Hellström som i går kväll glänste i Skavlan och som idag avnjöt GAIS tillsammans med sina barn som vilken annan gaisarsvensson som helst. HÄRLIGT! GOYG


1 Comment

  1. Hej! Gud vilken underbart fin bild på Håkan och hans son! Jag skulle vara otroligt tacksam om du skulle vilja maila mig fler bilder från den kvällen på han om du har? Jag skäms över att fråga men skulle som sagt vara oerhört tacksam om du hade nån bild att maila!! Tack och kram 🙂

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.