Vandring längs en bäck

Så kom då dagen då jag återvänder till min blogg. Efter ett halvårs uppehåll har jag kommit till slutsatsen att facebook inte är ett forum som lämpar sig till att publicera bilder tillsammans med text. Inte om man vill ha någon form av varaktighet. Facebook ger en snabbrespons och en massa tummar men bilderna blir snabbt glömda.
Dagens fotopromenad gick längs tillflödet till Ramhultafallet vid sjön Lygnern. Vattenfallet har jag varit vid åtskilliga gången men bäcken var tills idag outforskad. Som så många gånger tidigare hade jag idag  sällskap under fototuren. Mina vapendragare Dippe och Flinga stöttades idag även av vännen Ralph. Det bästa av väder för fotografering av vattendrag är gråväder. Man är förmodligen en av få som lärt sig njuta sådant väder. Hoppas någon av er kan njuta en eller annan bild. Framför allt, keep on shooting- Hälsar Claes


3 Comments

 1. Fantastiskt vackra bilder på fallet! Har aldrig sett det ”live” på vintern. Men nu längtar man ju!

  • Claes

   Tack för ditt omdöme om mina bilder, kul att de uppskattas. Ramhultafallet är alltid fint 🙂

 2. Chris Enberg

  Ett mycket trevligt beslut, älskar dina bilder och din blogg – du har ju inte bara fått en utsökt känsla för foto, du skriver väldigt tilltalande. Skit i FB – här avnjuts dina verk på ett mycket trivsammare vis. Välkommen tillbaka!

  PS Vattenfall i svartvitt var extra delikat. DS

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.