Den femte dagen

Var dagen då orken tröt. En molande huvudvärk på det och jag bestämde mig för att ta en lugn dag och endast strosa runt nere runt hyttan och bara njuta av lugnet i naturen. Den gamle fotosafariledaren Pär Lundqvist brukar säga att, du bor mitt i motiven. Det kan vara skönt en sådan dag att ha den kunskapen. Ett par bilder på egen hand och jag var tillbaka i Innerdalshytta redan vid ettiden. Då var den femte dagen avklarad och veckan glider vidare. I en kommentar på bloggen idag fick jag lära mig av min numera pensionerade norska fd kollega, Ivar Aaboen, att det heter fjell på norska och inte fjäll, bara så ni vet. I morgon lillelördag och bara fyra dagar kvar till måndag. Ha det fint – Claes


2 Comments

  1. Brita

    Det är ju en del av finessen med Innerdalen. Det finns motiv att krypa runt hyttan iu flera dagar, om så skulle vara.

  2. Björk mot Skarfjellet & Innerdalsvatna liker jeg gott!

    På min skärm känns 2 och 5 lite ”platta” i de ljusa partierna. Jag har ingen bra teori vad det kan bero på men kanske är de något för ljusa i kombination med något för hög kontrast? Särskilt 5:an borde ge mer intryck av djup i bilden än det jag får.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.