Den sista morgonen

I morse stod väckarklockan som vanligt på 06:00. Som alla andra morgnar under veckan i Innerdalen var orsaken till denna tidiga väckning att jag ville sticka ut huvudet genom fönstret för att se om det var värt besväret att gå ut och fotografera före frukost. I morse var det en sådan dag, det var dessutom dagen för hemfärd efter en hel vecka i denna härliga dal. En kort stunds foto blev det innan frukost och därefter hemfärd. Packningen var redan avklarad igår.
Min reskamrat Günther och jag turades om att köra de 83 milen hem som efter tips från Folke och Rune blev 5 mil kortare då vi tog vägen via Årjäng och Bengtsfors.

Bilden här ovan är tagen rakt utanför huvudbyggnaden upp mot Storsalen, jag använde här två exponeringar i vidvinkel tagna ovanpå varann med 15% överlappning, sammanslagna i Photoshop, kameran var inställd på manuellt läge med bländare 16, en sekunds exponering med 24mm brännvidd. Stativ och trådutlösare som vanligt.

Jag passar här på att tacka alla för trevligt sällskap och önskar er god lycka med framkallning av era egna bilder! Mvh Claes


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.