Den tredje dagen

För fjärde gången i rad besökte jag i år Innerdalen under samma återkommande höstvecka. Varje år jag tar de första stapplande stegen in i dalen upptäcker jag nya spännande saker. Man ser skiftningar i färger jämfört med året före. I år upptäckte jag hur annorlunda en bäck, fors eller sjö kan se ut då vattenståndet var betydligt lägre än året innan. Under årets fotosafari hade vi för ovanlighetens skull nästan inget regn. Nio dagar i dalen gav en hel del bilder och nu har jag under mitt arbete med bilderna kommit till den tredje dagen. Jag har vridit och vänt på den dagens bildskörd, 306 st närmare bestämt, och gjort ett urval jag gillar. Dessa delar jag med mig av i detta blogginlägg. 306 bilder motsvarar knappt 9 rullar film och jag funderar på om det är mycket under en hel dags fotograferande. Någon som höll på under filmtiden kanske kan ge svar. Min bildskörd styckade jag ner till 15 bilder där jag tacksamt ser fram emot synpunkter från dig som eventuellt råkar titta förbi. Något som du gillar eller ogillar? Tveka inte att skriva en rad. Hälsar – Claes


7 Comments

 1. När jag tittar på Bonzai mot Skarfjellet, (det heter fjell på norska), får jag kalla kårar efter ryggen. Helt oroligt bra i mitt tycke.

 2. Bonzaingträdet är det finaste

  • Claes Hillén

   Tack Kristina och alla andra sköningar för att ni orkar ta er tid att titta förbi och fälla en kommentar! / C

 3. Får hålla med Dippe här, ”Faces” och ”Detaljer” håller jag för de främsta bilderna. Gillar faktiskt också ”Lappljung” pga den fina bakgrunden.
  /M

 4. Spegling och faces tycker jag är underbara. Spegling för att jag aldrig själv såg denna vy, och faces för att jag själv sett denna vy 😀
  Härliga bilder!

 5. Detaljer och Faces föll mig särskilt på läppen. ”Detaljer” kanske du kunde ha vinjetterat lite så ha den ljusa bladspetsen som kommer in från höger inte stört.

 6. Brita

  Fin blandning av det ”stora” och det ”lilla” landskapet. Andra bilden tränger in i mig på ett härligt sätt. Dels är just den där platsen en av mina favoriter och dels sällan ser man dessa glödande morgontoppar. Pinnen är också en bild som för mig är Innerdalen med forsande vatten, hala stenar och pinnar i alla riktningar./brita

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.