Det gröna fältets schack

För fyra år sedan köpte jag en enkel digital systemkamera. Jag bestämde mig för att ta upp ett intresse jag hade i min ungdom, fotografering. Den nya digitaltekniken var till en början svår men efter ett halvår med nya kameran gick jag en kurs, grundkurs i naturfoto. Detta öppnade en ny värld, jag fick ordning på mina gamla kunskaper som inte praktiserats på nästan 20 år och fick tips om hur jag skulle behandla bilderna digitalt.

Mitt intresse för fotboll och GAIS gjorde två år senare att jag anmälde mig till att frivilligt fotografera för GAIS i allsvenskan. Lite då och då kommer jag att lägga upp bilder och text för de som älskar fotboll och GAIS.

Denna lagbild togs i GAIS premiärmatch mot Malmö FF 2010, en motljusbild med bengalernas rökridåer i bakgrunden som blev riktigt maffig.


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.