Ett svårt fall

Det börjar närma sig avresa till Lofoten. Som ett led i detta var jag idag tvungen att lite snabbt åka till stugan där jag dumt nog glömt min skaljacka som mer eller mindre är ett måste på Lofoten. På vägen hem från Orust tog jag en snabb avstickare till vattenfallet vid Lysegårdens golfklubb norr om Kungälv. Ett fall jag tidigare inte besökt utan bara hört talas om. Fallet var fullt med is och rätt svårt att ta sig fram till. Ett svårt fall dock ej lika svårt som min fotokamrat Valerij Dippe! Några rutor fick jag slängt ihop trots is och andra omständigheter! Nu blir det inte mer plåtat förrän Lofoten. I morgon är det möte i Vårgårda fotoklubb där Seppo kommer på besök. Välkomna den som har lust.- Claes

 


2 Comments

  1. Trevlig bild av isfallet. Nästa gång får du se till att ha mer än en halvtimme på dig!

  2. Brita

    Häftig bild på fallet. Det ser verkligen ut som isen smälter framför min ÖGON. Läckert!!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.