Fredaxmys

Fredag och semester brukar oftast stavas, nåt gott på grillen och ett glas rött. Gårdagen gick dock i helt annan stil. Kebebtallrik hos Ahmed i Kungshamn och en lång varm kväll på Ramsvikslandet med Fykans mjuka klippor badande i mjuk kvällssol. Med gamla och nya fotokamrater i en skön symbios med en kall öl där Bohuslän visar sig från sin bästa sida. Söderberg, Edman, Jensa och jag. Själva kvällen börjar med att vi tar en pilsner på klipporna och Mattias säger de förlösande orden, nä, fan va gött det hade vatt att bara sitta här å hinka plinser. Når sådana uttalanden kommer från en kille som sitter i telefon hela dagarna så vet man att kvällen kommer att bli grym.


9 Comments

 1. Sjöberg

  Hej hej
  Det var en mycket kompetent serie du fick ihop men så är du också en rutinerad räv på de där välslipade klipporna. Dock är jag tveksam till exrema närbilder på våra grannländers befolkning, speciellt när de har sån lömsk uppsyn som dansken du hittade på klipporna.
  Sotarn

 2. En trevlig skörd med bilder du fick med dig där jag gillar ”Form” allra bäst… och förstås bilden ”Natt” på den där stilige mannen.

  Tack för en riktigt trevlig kväll och för skön fikapaus på din altan. Ta hand om dig och familjen broder, vi ses och hörs!

  /M

  • Claes

   Visst hade vi en grym kväll. Tja man kanske tog ett par hyggliga rutor.
   Kul att du gillar bilden Form för den blev en lite favorit även för mig.
   Nattabilden är ju tagen på frihand med lillkameran som levererar bra i mörkret. / C

 3. Sjukt snyggt!
  / Lena

 4. Riktigt fina bilder Classemannen 🙂 Favvon blir nog tredje uppifrån i vänstra spalten.

 5. Brita

  Ni ser ut att haft en bra kväll/natt. Favoriten är ”Form”. Ha det gott/brita

  • Claes Hillén

   Vi hade det så jäkla gott Brita. Tack för formen… / C

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.