Höstfärger i Innerdalen

Fotosafariveckan här i Innerdalen brukar betyda dagliga långa strapatser till spännande utflyktsmål. Platser vi besöker ligger ofta ett par timmars promenad bort men regniga dagar som idag upptäcker man att det räcker att gå runt husknuten. Man bor mitt i motiven. Idag har jag ägnat mig lite åt återhämtning då gårdagen var exceptionellt slitsam. Just detta faktum gjorde att jag fick lite tid över att redigera några bilder som ni nedan kan betrakta, de 2 första är från gårdagen, de 4 senare från förmiddagen den sista från kvällen. Regn betyder att färgerna nästan exploderar och detaljer i naturen visar sig från den fina sidan. Ikväll väntar gemensam bildkritik och diskussion kring deltagarnas bilder. I övrigt kan nämnas att min rumskamrat tappade sina glasögon i lördags och idag kom de till rätta då Brita hittade dem på hällarna bredvid Rendalsforsen. Igår tappade kamraten bort sin jacka, nu återstår att se när någon hittar igen den. Må väl – Claes


5 Comments

 1. Tina Mertens

  Claes, fantastiska bilder! Måste ju få säga att \"En skymt av tornet\" är en av mina favoriter, men sen har jag alltid varit svag för S/V. Jag har läst din blogg också och ni verkar ha haft ännu en underbar vecka! Och kommit hem med fantastiska bilder. Alltid lika kul att få en inblick i era äventyr.
  Kram Tina

 2. Claes, fantastiska bilder! Måste ju få säga att ”En skymt av tornet” är en av mina favoriter, men sen har jag alltid varit svag för S/V. Jag har läst din blogg också och ni verkar ha haft ännu en underbar vecka! Och kommit hem med fantastiska bilder. Alltid lika kul att få en inblick i era äventyr.
  Kram Tina

 3. Härligt, en Strömstarebild från Makrillen, det gillas. Dessutom är den riktigt bra med sköna färger. Antar att det var omöjligt att få med hela speglingen i ”En skymt av tornet”, för det hade ju höjt den ytterligare. De både inledande landskapsbilderna håller hög CH-klass som vanligt. Fantomengrottanbilden kan jag inte se tyvärr.. bara ett ? i den rutan. /M

  • Claes Hillén

   Jodå, ska återvända och se om inte speglingen går att få till… Den enögde fantomen Banjo du vet! Tack för synpunkter även till Sjöberg… / C

 4. Sjöberg

  Jag vet inte om jag sett någon strömstarebild från dig förut men denna är ändå bäst, för den är magnifik. Sen har du sotat storstenen bra, så bra att jag nästan tror att de här två bilderna är mina…
  Sjöberg

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.