Ingen stans att ta vägen

Gräv där du står är en sliten klyscha inom naturfoto. Det är tyvärr det enda som gäller när man kommer hem efter jobbet och vädret tillåter en fotostund. Solen går ju böveln ner 17.23 här i Götebrogstrakten så bor man i stan så måste man lägga benen på ryggen. I mitt fall så tog jag hunden under ena armen och den alltid packade kameraväskan under den andra och kutade ut till bilen. Någon kilometer från där jag bor ligger ett av landets minsta naturreservat, Rya skog, som jag så ofta besöker. Så även idag. Reservatet ligger omgivet av Ryaverken och ett raffinaderi. Jag tillåter mig att byta ut ”Gräv där du står klyschan” mot – Jag har ju för helvete ingen annan stans att ta vägen 🙂 2 timmar senare var det kolsvart ute och sällan har jag utnyttjat 2 timmars foto på ett så fint sätt. Bilder från vår promenad nedan. Hälsar ett betongbarn!


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.