Is till groggen

Nu är detta förvisso ingen grogg, men väl en mix. En mix av bilder från dagens fototur med Dippe & Hunn. Turen gick denna gång till Särö västerskog. Vid ett litet alkärr som delvis var fruset stod jag en bra stund och fotograferade då jag hörde människor komma gående i skogen. Ett par i 60 års åldern där munnen gick oavbrutet på den ena personen. När paret var nästan precis intill mig där jag stod i min tystnad med kamera och stativ, fick kvinnan syn på mig och skrek i högan sky, SKJUT INTE! Ingen risk ropade jag, det är så dåligt betalt för kacklande kärringar. Mannen sade ingenting. Kvinnan drog mungiporna neråt och kutade vidare. Munnen fortsatte att gå i samma takt som benen. Konstigt, man måste ha jycken kopplad i naturreservatet. Det hela blev en fin avslutning på veckan där även ett par rutor fastnade på sensorn. Hoppas ni gillar en eller annan bild, i så fall finns det en gillaknapp nedan. Ha en fin vecka – Claes


12 Comments

 1. Bra serie CH! Mina favoriter är ”Iskonst” och ”Frusna ekar”. Stiligt!
  /M

 2. Claes

  Tack alla sköningar för era fina inlägg om bilderna / Claes

 3. Fina Bilder. ”Frusna ekar” och ”fruset träsk” tycker jag är något alldeles extra!

 4. Brita

  Järnspikar vilka bilder du presenterar. Iskonst på hög nivå! Flera favoriter, men en stam som fastnat i ett vackert lås och som fällt sina spröda florstunna islöv som en matta runt sig, går inte att motstå.

 5. Frusna Ekar – wow!!! Hunn är ju himla fin också, och iskonst ligger inte långt efter. ELler om den möjligtvis är före :O)

 6. Bengt Christensen

  Hej Claes

  Fina bilder som vanligt. Är ugglan kvar i slutet på veckan och ni är sugna på en tur söderut är jag disponibel torsdag-söndag. Fyra dagar ledigt efter helgarbete.

  Tore H är 14/2 i Falkenberg, åker nog dit då. Tänkte fel, trodde det var i denna veckan, ursäkta om jag gjorde dig förvirrad.

 7. Njutbart Claes. Frusna ekar är ett riktigt ”masterpiece” som lätt platsar på årets utställning i Vårgårda. Som hundälskare njuter av den lilla i vacker pose. Serien visar att det går att hitta motiv även i en i övrigt ganska trist miljö.

 8. Patrik

  Frusna ekar var otroligt vacker.

 9. Vilka härliga bilder Claes. Underbar is. Hoppas så att kylan håller i sig så man kan åka ut nästa helg och leta i isvärlden. Vilka härliga linjer du hittat. Och ”Frusna ekar” i sv/vitt är ju störtskön. Tack för ett gott skratt också haha. Ha en fin vecka.

 10. Frusna ekar, Isformation och Cupcake där Frusna ekar hade varit magisk utan ånket i förgrunden men sådant styr man tyvärr inte över!

  Iskonst hade jag gärna sett en sv/v högkontrastvariant av.

  Go hunnbild också 🙂

 11. Bengt Ove Birgersson

  Vackra bilder där bilden iskonst toppar för mig

  • Claes Hillén

   Tack för det BOB. Man blir glad när man kommer hem med bilder som den… / C

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.