Lån, hemkomster och hämnd…

Sista helgen i maj månad kommer som vanligt med min födelsedag och mors dag. Veckorna efter det är det skolavslutningar, studenter samt avslutningar för barn i diverse aktiviteter. Detta brukar kryddas med afterworks och annat och är en stressig period på året. Skönt just i år är då att allsvenskan tar ett litet break med 17 dagar utan spel. Detta lilla avbrott gjorde idag att jag fick lust att lägga ut ett gäng bilder jag tagit i samband med GAIS-aktiviteter till dags dato.


5 Comments

 1. Tony Balogh

  Det är ju det här som är det speciella med de bilder som du men också Lasse tar om och kring GAIS: det finns mer att se än bara en frispark eller ett avslut. Själen hos en klubb fångas på ett helt annat sätt och för det krävs förutom talang också ett sinnelag för detta.
  Keep up the good work!

 2. Fantastiska bilder Claes, knivskarpt och med en fin känsla. Nu är jag inte Gaisare (lyckligtvis) men dock fotbollsfanatiker så jag förstår vad bilderna säger. Håller med Dippe, passion och känsla, samma sak som får en att år in och år ut plåta nere på Kullaberg (eller var man nu plåtar) när man kanske borde prioritera annorlunda.

  Ha en bra vecka!

 3. Härligt Claes! Vackert bildspel… trots färgerna. Grattis dessutom på födelsedagen! /M

 4. Patrik P

  Jäkligt bra foto.

 5. Günther

  Jag tänker passion och känsla ungefär som att varför går jag upp kl 02:00 en lördag morgon efter att ha sovit knappt tre timmar och ger mig ut till kusten och plåtar … Någonstans i det här gränsar det till dårskap …

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.