Mot väst i öster

En torsdagskväll i Maj befann jag mig tillsammans med 13 andra nyfikna fotografer på Ölands norra udde. Stället heter Neptuni Åkrar och kännetecknas i kustbandet av dessa gigantiska kalkstensplattor som i årtusenden slipats av havet. Denna kväll hade vi en otrolig tur med väder och vind. Färgerna efter solen gått ner var dessutom vansinnigt vackra. Jag hade ett 3 stegs avtonat filter monterat på kameran och har sedan dragit ner färgmättnaden något i den blå kanalen. Trots detta så sprakar bilden av färg. Jag har tidigare lagt ut en liknande bild från denna kväll men en regnkväll som denna gräver jag lite i arkivet och hittar denna bild. Det är ingen val som sprutar där ute utan en våg som jag turligt fångat. Forsnackarna som rinner över hällen ger också fart i bilden. Att deltaga i en workshop för naturfotografer är något jag verkligen rekommenderar.


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.