Oväder

Efter en fullspäckad arbetsdag har jag ikväll ägnat mig åt att radera bilder från min databas. Cirkus 8000 bilder åkte i papperskorgen, det är vad man kan kalla ett ”fetrens”. Denna bild hittade jag i ett bortglömt bibliotek. Bilden är tagen en ovädersdag på Tjurpannan, bilden var rätt brusig då det var fullt med saltvatten i luften, dessutom var den underexponerad så det fick bli en konvertering till svartvitt. Ja 70 gigabyte senare tar jag en paus och en kopp kaffe då jag pular med detta blogginlägg. Ha en fin kväll – Claes

Ps. Jag har ca 90 unika besök per dag på min blogg men de allra flesta fäller aldrig en kommentar så nu har jag infogat facebooks gillaknapp för er som är för blyga att skriva nåt:-)


4 Comments

 1. Rensning bland hårddiskar borde man göra oftare…gillar verkligen rinnet över álla stenar, lyfter bilden betydligt. En mörkare himmel hade kanske varit önskvärt men man kan inte få allt. I övrigt en mycket trevlig gammal pärla du hittat.

  • Claes Hillén

   Mörkare himmel var beställd, ska fundera på det!

 2. Är ju inte direkt blyg av mig, så jag hystar in en kommentar. 8000 bilder…. jösses.. nu fattar jag varför jag är ”Läling” för så många gånger har jag nog knappt fingrat på avtryckaren totalt ens en gång..
  Bilden är trevlig, riktigt bra drag i vattnet som du fångat på ett fint sätt. Passar bra i sv/v. /Mattias

  • Claes Hillén

   På en fotbollsmatch så öser man ju på, kanske blir det 400 rutor och 25 kommer till användning. Sen glömmer man ju att radera. En kväll vid kusten kanske renderar 70 rutor, har man tur så kommer 1 till nytta, kommer man ihåg att radera, nä…

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.