Sista kvällen

Helgen är över och man har klarat av sin debut som kursledare inom naturfoto. Förvisso en grundkurs inom området och tillsammans med min gode vän Dippe, men ändå en debut. Måste tacka gudarna för en lyckad sådan då vädrets makter verkligen var på vår sida. För min egen del var blev det inte många bilder tagna då man var fullt upptagen med att diskutera med kursdeltagare mest hela tiden. Vill ändå lägga ut en liten aptitretare som illustrerar det annorlunda kustlandskapet på Rörös södra del. Mer info finner du inom ett par dagar om du klickar på länken här i spalten bredvid ”Digitalnaturfoto”.

Ha en fin derbykväll för idag är det IFK-GAIS på Gamla Ullevi – Claes


7 Comments

 1. Härlig bild med ett härligt ”sug” in i bilden. Alltid kul att umgås med entusiastiska kursdeltagare men ock skönt när det är avslutat. Särskilt om man tycker att det har fungerat väl. tack även för en mycket stilig o inspirerande fotoutställning på Scandinavian Photo tidigare under året.

 2. Maria Sundqvist

  Fin komposition och mjuka blå toner med en svagt färgad himmel.
  Framförallt gillar jag den långa slutartiden som mjukar upp och gör slöjliknande vatten. Vackert ljus som ger stenarna ett fint skimmer.
  Skulle gärna delta i någon träff för att lära mig den här typen av fotografering. Tyvärr så begränsar avståndet mitt deltagande.

  Maria

 3. Vilken härlig bild Claes! Jag har aldrig varit där, men nån gång framöver får jag nog ta mig en tur dit upp!

  • Claes Hillén

   Rörö är lite omständigt att ta sig till men naturreservatet bjuder mången fin stund… Tack ska ni ha allihop för inläggen! / Claes

 4. ”sista kvällen” är en njutbar bild. Läckra toner och en behaglig komp.

 5. Härligt ser det ut och fint fångat Claes. Inte illa att få till det så trots att det var andra att koncentrera sig på. Gött. MVH Camilla

 6. Anita Brand

  Rena hörn, bra komp och fin ton. Slutartid ger snyggt vatten. Trevligt!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.