Sista skriket

Till sist har jag klarat av konststycket att gå igenom alla mina bilder från Lofoten. Några enstaka sparar jag för någon eventuell framtida bildvisning men här är en skur bilder som jag inte tidigare lagt ut. Som vanligt ser jag fram emot eventuella omdömen från alla er som råkar besöka min webbplats. Nu ser jag bara framåt, våren och dess blomning står för dörren. De sedvanliga fotoresorna till Runde i Juni, Innerdalen i september och Kullaberg i maj kommer förhoppningsvis att bli av. Nu startar jag mitt stora projekt inför framtiden. Fotbollssäsongen är ju redan igång och mitt kära GAIS har redan vunnit sin första match. Redan nu på torsdag bär det av till Borås för match mot IF Badbyxa. Ha en fin vår hälsar jag!


8 Comments

 1. Mycket vackra bilder Claes! Tack för alla fototips du gav om Lofoten! Är väldigt sugen på att hänga med er dit någon gång

 2. Christer Sjöberg

  Hej
  Fortsatt mycket fina bilder i stort sett. Artbilderna på fåglarna säger mig väldigt lite men landskapsbilderna är fortsatt fantastiska!
  Sjöberg

 3. Suck-:))som jag längtar, UNDERBARA bilder, alla bidde favoriter, men bilden Ljus, var nog lite extra. Hoppas på fler en dag

 4. Man blir väldigt sugen när man ser dina bilder att åka dit. Var ljuset verkligen så blått?

  • Claes Hillén

   Hej Kristina, jag vet inte riktigt vilken bild du syftar på när du säger Blått, men, ja ljuset var tom nästan cyanfärgat vissa stunder. En fin plats att fotografera på och ett magiskt ljus även då det var gråväder… / Claes

 5. En samling trevliga bilder såklart. Bäst gillar jag bild 4 ”Snowstorm” (spännande komp), bild 5 ”Tittut”, bild 7 ”Vid Uttakleiv” och 16 ”Tretåig landning”. Panoramat bild 6 ”Ljus” är inte så dum den heller, men där hade jag skurit lite lite i vänster så du blir av med den lilla mörka ”snutten” som sticker in långt ner till vänster. Lycka till mot badbyxorna! /M

 6. Fina bilder.
  Nr 6 och 7 blir mina favoriter.
  Håller med Gunter, fick känsla av att bilden är vänd att fel håll.

  Maria

 7. Trevligt ”sista skrik”. ”Tretåig landning” ser nästan felvänd ut tills jag såg väggen.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.