Snart tar barnen vid

Jag ser slutet på en fantastisk semester. Endast ett par dagar återstår. Sista veckan gjorde jag och min familj en skön tripp iväg från Västkusten. Först besökte vi Österlen. Efter det bar det av till Stockholm. En sak är dock klar, jag sticker inte på semester utan ett par kameror, ett knippe objektiv och mitt stativ. Min lite mindre kamera hängde dock oftast runt halsen på Mia 12år vilket jag gladdes mycket åt. Försiktigt försökte jag puffa henne i olika riktningar men hon var som mest kreativ då hon fick vandra runt själv. Lite småtrevliga bilder blev det under resan och de två sista i denna serie är bilder dottern tagit. Den sista som hon döpte till, Spik i foten, tycker jag är en höjdare. I morgon blir det Stockholmsbilder.


1 Comment

  1. Brita

    Hästfotograf, det var något nytt. Lugn och stilla känsla runt de ätande kusarna.
    Ja du dotter din, vad skall det sluta. Sista bilden i serien ”Spiken i foten” är så mitt i prick. Ögon och fantasi har hon verkligen.
    Ha det gott!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.