Svartvita felparkeringar

En vanlig semesterdag kan se ut på många olika sätt. Gårdagen var dock en aning speciell då jag gav mig av till Värmland och beryktade Bröderna Ivanssons bilskrot i Båtsnäs. Denna skrot med ett par hundra övergivna bilar som blivit stående ute i naturen har numera blivit semesterutflykt för bilsemestrande i Sverige. Denna dag hade jag stämt möte med Anders Magnor, en gammal vän som i sin tur hade stämt möte med Christer och Anna, vilket gjorde oss till fyra bilande fotografer. Kolla gärna in detta första galleri från bilskroten som går helt i monokromt. Missa inte heller länken här då Filip & Fredrik möter bröderna Ivansson i ett sanslöst möte. http://www.youtube.com/watch?v=qglEa-7TJXU


6 Comments

 1. Anna Lynx

  Ja, men jösses va snygga dina bilder blev 🙂 Kände genast att jag har mycket att lära 😉 Tur jag hittade en ny fotovän att inspireras av!:)

  Mvh Anna

  • Claes

   Hej Anna Lo!

   Kul att du gillar bilderna… Vi hade en fin dag i Värmland.
   Jag höll på att gnägga käken ur led när jag kollade FIlip & Fredriks TV om Ivanssons bilskrot.

   / C

 2. Vi sitter här och har kikat på ditt inlägg. Väldigt fyndigt namn på inlägget Claes. Passar verkligen. Och bilderna är häftiga. Passar bra i sv/vitt. Men vilka klenoder som bara fått stå och fördärvas. Jag gillar sådana gamla bilar. Det är synd att de inte tagits tillvara. Men å andra sidan hade det inte blivit sådan känsla i bilderna då. Bra jobbat. Ha en go sommar.

  • Claes

   Tack ska du ha C! Du skriver vi… Vem är med dig i cyberrymden?

 3. Claes

  Sicken trevlig plats att besöka Anders! Tack för synpunkter. Såg du Filip och Fredrik? / C

 4. Anders Magnor

  Snygga bilder Claes, mina favvisar är nog nr 2 och 4 i högra spalten. Jag försökte själv med smycket men lyckades inte lika bra. Interiören är ju bara klockren, både rent tekniskt enligt min mening och estetiskt.
  Snyggt.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.