The people of Lisboa

För ett par veckor sedan kom jag hem från mitt första möte med landet Portugal. Jag tillbringade fem dagar i Lissabon med supersköna fotokamrater och min familj. Därefter for vi hem till Ralph och Agneta Torgardh i underbara Carvoeiro på Algarvekusten. Mitt idoga fotograferande under denna resa resulterade i 2000 bilder som jag nu rensat ner till 20 talet bilder som jag känner lite extra för. Efter att ha städat undan alla bilder på kamrater och turister som råkat komma på bild slås jag av vilka starka karaktärer människorna i detta land är. Mitt blogginlägg kallar jag därför ”The people of Lisboa”. Det är inte förbjudet att tycka till om bilderna om lusten faller på.
Keep on shooting – Claes


4 Comments

  1. Fina bilder, Claes. Inte bara öl under resan då?

  2. Härliga bilder och tema som skapar lust att åka dit igen, och igen, och…

  3. Johan Gunnebo

    Kvalitet rakt igenom Claes

  4. Gunnar Berglund

    Stilsäker svit – både beträffande allvar och humor.

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.