Trion tillbaka

Undertecknad, Dippe och Flinga besökte under lördagen naturreservatet Näsbokrok i norra Halland. Att tillsammans med goda vänner planera och besöka platser för att fotografera är en av de roligaste saker jag vet. Trots detta kan det vara irriterande att ha en hund och en kamrat springande inne i det motiv man för stunden tänkt fotografera. Man står där tålmodigt och väntar på att de ska flytta sig men inget händer, se bild 1. Har man bara tålamod och kunskap i viftande med händer så brukar det lösa sig. Näsbokrok var minsann en trevlig plats att besöka. Området är en relativt flack kustremsa med ljunghedar och klapperstensfält som drar rakt ned i Kungsbackafjorden. På området finns också åtta gravrösen från bronsåldern. Lägger upp en liten skörd bilder och laddar om för arbetsvecka.


2 Comments

  1. Ralph Torgardh

    Du verkar ha haft en god tur med Günther o Flinga trots bild 1. Antar att Flinga störde Günther mer än dig, nu när hennes kompis är hemma från Slovenien.
    Fina bilder, jag tycker nog bäst om bild 7.

  2. ”Mot Nidingen” ger jag en slant på att det är Malön och Hållsundsudde som syns vid horisonten. Det är seriens bästa bild som speglar gårdagens fotoafton på ett fint sätt!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.