Tyglad rädsla

Jag tycker inte om höga höjder. Det har jag aldrig gjort. Jag tycker inte något vidare bra om att flyga heller. Genom året har man dock kaxat sig och låtsats som om det regnar vilket bl a fick några vänner att köpa ett bungy jump till mig dagen då jag fyllde trettio. Detta var det värsta jag gjort då jag hoppade från den 85 meter höga Eriksbergskranen. Numera försöker jag tygla min höjdrädsla. Var uppe i en av pilonerna på Högakustenbron 185 m ovan havet för några år sedan. Jag har som en del av er sett här på bloggen flugit luftballong ett par gånger under det senaste åren. I somras vågade jag mig dessutom upp i masten på skonaren Westkust under ett par kamraters Bröllopsresa. Ha en fin helg / Claes


1 Comment

  1. Hej Claes!

    Jag har också varit på westkust ett antal gånger, kul att se bilder på henne! Vi hyrde henne en vacka varje sommar när jag var med i dykarklubben Sjökorna, Göteborg.
    Jag och en kompis bodde alltid i förpiken. Vi seglade till Norge och Danmark.
    I somras tittade jag på henne när hon låg förtöjd vid Skalhamn, Basteviksholmarna, nån gång i början på augusti,. Då var det bröllop ombord, kanske var det då du var med?
    Hälsa Annette

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.