Vårkänslor

Valborgsmässoafton blev en dag utan sång, eldar och alkohol. Skönt det, för idag mår man toppen. Istället tog jag en spontan sväng ner till Skäralid. Jepp, du läste rätt, i Skåne nära Svalöv, dit kör man ju på 45 minuter med Lloyden. Man hinner knappt få i treans växel innan man är framme. Givetvis var mina vapendragare, Flinga och Dippe med. Dessutom slog vi en signal till Fredrik Boo som var hygglig att guida till ett par ställen där vi inte tidigare varit. Lite tur med lövsprickningen hade vi också. Med knäskydden på kunde man till och med få se mig på alla fyra plåtandes vitsippor i motljus mot den svarta bäcken. Ta vara på dagen – en dag utan bilder är en förlorad dag!

 


8 Comments

 1. Nu funderar jag på vad det kan likna när du kryper omkring och fotar vitsippor. Det är skönt att inget är skrivet i sten :O))
  Härlig bokskog och fina bilder på densamma. Även reflexerna bakom sipporna är fina, men gillar bilden på Vapendragare nr 1 och I branten bäst. Fint ljus!

  • Claes Hillén

   Tack Inger och alla goa kamrater för era synpunkter och vänligheter!

 2. Fin serie men där jag saknar en översiktsbild från Kongaö. Du kanske också kunde ha gått bokarna ännu närmare inpå livet eftersom ”halvmakro”-bilderna här ovanför är riktigt trevliga.

 3. … om du undrar varför jag lämnar två kommentarer är det enbart för att jag tycker om utmaningen att försöka klara av de tuffa mattetalen vid kommentarsregistreringen. /M

  • Claes Hillén

   Jo Edman lyckades äntligen hitta hit och fälle en kommentar, kan hända ha utmanar Lasse Kroner och femteklassarna på matte snart 🙂

 4. Ser ut som ni har haft en trevlig dag ihop med den eminente guiden Boo. Tiltbilden är spännande och tillsammans med bilden på Dippe är de trevligast i samlingen tycker jag. /M

 5. Bra vårbilder kan jag tycka, särskilt ”tiltad lövsprickning” sticker ut från mängden av vårbilder man kan se nuförtiden, min favorit i denna samling.

  Ha det gott!

 6. Snygga bilder Claes, speciellt på vitsipporna!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.