Bokskogens sista suck – vecka 43

En trend många fotografer kör med på sin blogg just nu är att ha en så kallad veckans bild eller månadens bild. Som den opportunist jag är så hakar jag på denna trend och lägger från och med nu ut den bild som betytt mest för mig föregående vecka. Ni är självklart välkomna att kommentera, gärna fälla en synpunkt om vad som kan göra bilden bättre eller rent av be mig dumpa den i papperskorgen. Bilden har jag kallat, Bokskogens sista suck, och är tagen i Skäralid beläget i Söderåsens nationalpark. Ha en fin vecka – Claes


3 Comments

  1. Bengt Christensen

    Fin bild och kul idé som man kanske skulle, som du nu gör, haka på.

  2. Trevlig bild Claes, jag har en liknande från förra året, möjligen med mer löv. Kul att du masar dig ner till Danmark då och då.

    Ha det!

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.