Dyningar på Råssö – vecka 48

Veckan som varit har gått fort. Detta utan att jag kommit ut med kameran i naturen en enda gång. Detta känns givetvis inte bra men jag genomförde å andra sidan min utställning, Garage-Vernissage, istället vilket var fantastiskt roligt och inspirerande. Tack alla ni som kom förbi vilket var förvånansvärt många ungefär 80 personer. Jag har varit upptagen att prata med folk hela helgen, en konstart jag dock behärskar rätt bra. Släktingar, vänner, arbetskamrater, grannar och en hel del förbipasserande. Allt från två månaders bebisar till Kims kompis Mormor som var en bit över 80 år. Denna veckans bild blev således inte en nytagen sådan, däremot en 5 år gammal bild tagen på Rossö. Detta var en av de första bilder jag lade ut på webben i november 2007. Här i en lite omredigerad variant i LR4. På tisdag sticker jag till Brasilien på jobb en vecka, kanhända det blir lite tid över till fotografering där borta med en nytagen veckans bild. Ha en go vecka i kylan för nu drar jag till sommaren, väderprognosen för torsdag i Parana är 32 grader och åska. Hälsar Claes


Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.