Kondorerna – Vecka 50

Jag kom på idag att jag ligger 2 dagar efter med veckans bild och har således inte lagt ut förra veckans. Kan bero på att jag haft lite svårt att landa efter min resa till Brasilien. Bilden gillar jag mest för att det är 11 stora rovfåglar som svävar mot de maffiga molnen. Bilder är tagen i Brasilien nyligen. Rovfågeln tror jag är en variant på Kondor. Någon som vet bättre? Roger B, min vän och skådare med fler än 400 arter bara i Sverige och 2500 totalt, tror  jag han nämnde, kommer med all säkerhet att rätta mig om jag har fel. Ha en go julvecka nu när det lackar mot! Mvh Claes

 

 


1 Comment

  1. Brita

    Det där med fågeltyp kan jag inte hjälpa dig med. Måste ha varit en häftig och fin syn att se fåglarna.

    Önskar Dig en riktigt God Jul Claes och hoppas på bra väder för uteliv. Här i inlandet i norr hotar SMHI med många minusgrader/Brita

Skriv en kommentar

Människa eller maskin, lös uppgiften! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.